Gewijzigde openingstijden

Even hadden we de hoop dat we de goede kant op gingen met het bestrijden van het Corona-virus. Maar de toespraak van de Minister-President gisterenavond maakte heel duidelijk dat dat niet het geval is. We moeten met z’n allen in een lockdown, zo min mogelijk contact met andere mensen.

 

Zien is een essentieel onderdeel van ons zijn, van ons functioneren. Daarom vindt de overheid opticiens een essentieel beroep en mogen we open blijven. Wij, van Van Warmerdam Opticiens, zijn het daarmee eens maar willen daar ook gelijk een kanttekening bij plaatsen. Er is een verschil tussen de noodzaak van het zien en een nieuwe bril uitzoeken of een keer contactlenzen proberen. Het eerste is essentieel en het tweede is vooral leuk of spannend.

 

Voor het essentiële zullen we er zijn, altijd. Voor het leuke willen we graag aan u een moment geduld vragen. Wij willen, net als u, dat dit virus zo snel mogelijk de kop ingedrukt wordt en willen contacten zoveel mogelijk beperken. Zodat we weer terug naar normaal kunnen. Wanneer weet niemand, maar we zullen u straks graag weer met open armen ontvangen voor die nieuwe bril, de mooiste zonnebrillen of voor een oogonderzoek.

 

Voor zolang de lockdown duurt, zijn wij geopend van 12 tot 4 uur, van dinsdag tot en met zaterdag. Wilt u ons buiten deze openingstijden bereiken, doe dit dan via telefoon (073-6137294) of via e-mail (info@vanwarmerdam.nl) Heeft u vragen, bijvoorbeeld over het ophalen van uw bril, het opsturen van uw lenzen of het benutten van uw ziektekostenvergoeding in 2020, dan horen wij het graag.

Wij wensen u, ondanks alles, een Mooie Kerst en een heel gezond (!) 2021.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Martin, Ernestine, Boudewijn, Glynis, Sjoerd, Paul en Lotte

Van Van Warmerdam Opticiens.