Gewijzigde openingstijden

En zo worden we even heel duidelijk op de feiten gedrukt. Dat je gezondheid je allergrootste goed is en dat je er niet voorzichtig genoeg mee om kan springen.

 

Wij, bij van Warmerdam Opticiens, hebben het mooiste beroep van de wereld. We mogen mooie brillen uitzoeken samen met u, uw ogen onderzoeken en brillen maken voor u. Dat doen we graag en met veel enthousiasme, samen met u.

 

Maar de komende dagen / weken gaan we het even voorzichtig aan doen. We willen u niet kwijt als klant maar willen wel voorzichtig met uw en onze gezondheid omgaan. Daarom gaan we de komende dagen halve dagen open, van 12-4 uur. Telefonisch en via e-mail zijn we natuurlijk wel bereikbaar. Het is in ieder geval deze week, maar misschien en waarschijnlijk ook wel langer.

 

Alles wat nodig is, helpen wij u graag mee. Maar op een manier die u niet van ons gewend bent, afstandelijk. En als het even kan wachten, dan lijkt ons dat een goed idee.

 

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Dan zullen we samen met u zien hoe we het aan gaan pakken en op gaan lossen. En als het nodig is, pakken we het nu aan, zoals u het van ons gewend bent. Maar wel voorzichtig.

 

Bij vragen en /of opmerkingen kunt u ons bereiken op info@vanwarmerdam.nl.

 

Wij wensen u en de uwen een goede gezondheid toe.

 

Met vriendelijke groet,

 

Martin van Warmerdam
Directeur van Warmerdam Opticiens.