Facebook Posts

2 weken geleden

van Warmerdam Opticiens

Deel 2 (met de foto’s) van Martin zijn reisverslag over de reis naar Nepal:

Na hard werken is het goed rusten, dus hebben we nog een paar dagen van Kathmandu genoten en de stad bekeken. Wat opviel, is dat Kathmandu enorm geleden heeft onder de aardbeving van 2015. Bijna alle monumentale gebouwen hadden schade, sommigen totaal ingestort, andere een flinke scheur. Maar ondanks de armoede die er heerst hebben de Nepali besloten om alles op authentieke wijze te herstellen en op te bouwen. Het behoud van hun cultuur en hun trots!

Na 8 dagen hebben we Kathmandu weer verlaten. Het waren bijzonder indrukwekkende dagen, waarin we mooie, trotse mensen hebben mogen helpen om beter en prettiger te zien. En wij zijn doordrongen van het feit dat wij dat uit onze luxe best kunnen en mogen doen. Dus de kans dat we nog eens gaan, is heel groot!
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

van Warmerdam Opticiens

Deel 1 van Martin zijn verslag over de reis naar Nepal is klaar. In de onderstaande link vindt u de foto's, filmpjes en zijn bevindingen van de reis.

www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FVanWarmerdamOpticiens%2Fp...
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

van Warmerdam Opticiens

Onderweg kwamen Martin en Christophe een lokale opticien tegen en konden het niet laten om te kijken hoe die er uit ziet. Het gaat er daar toch iets anders aan toe dan dat wij gewend zijn. Vakwerk op en top iets wat we in Nederland helaas steeds minder zien. @ Kathmandu, Nepal ... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook