Facebook Posts

9 minuten geleden

van Warmerdam Opticiens

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen:
Veel en langdurig achter een scherm, iPad of smartphone is niet bevordelijk voor onze ogen en al helemaal niet voor die van uw kinderen. Het Brabants Dagblad benadrukt vandaag ook maar weer eens het belang voor kinderen om veel buiten te spelen, juist nu de scholen dicht zijn en kinderen veel naar het scherm gelokt worden.

Door veel beeldscherm/tablet/telefoon kijken en alleen maar dichtbij kijken wordt de groei van het oog verkeerd gestimuleerd met als gevolg dat er een steeds hogere negatieve sterkte in de bril nodig. Door deze groei komt het netvlies steeds meer onder spanning te staan waardoor er verschillende oogaandoeningen kunnen ontwikkelen. Dit is onomkeerbaar maar wel te voorkomen.

Voorkomen is beter dan genezen. Samen met uw kinderen kunt u proberen om minder achter het scherm zitten en toch te laten leren. Maar hoe doet u dat? Heel simpel en ook voor kinderen leuk om te doen, leuker zelfs dan de hele dag stil zitten op een stoel. BEWEGEND LEREN is het antwoord en kinderen ervaren het als leuker en leerzamer dan in de klas stil moeten zitten, starend naar een schoolbord. Op Doevrijdag staan al veel videos met oefeningen die u met uw kinderen kan doen. Naast deze Facebook pagina zijn er op youtube ook tal van videos te vinden als u zoekt op bewegend leren. Zo blijven uw kinderen actief in ontwikkeling en in beweging.

Door middel van een specifieke contactlens en bijbehorende therapie-programma remmen we de groei van het oog en daarmee ook de toename in sterkte. Wij werken dan ook graag met deze lenzen om problemen in de toekomst te voorkomen en de gezondheid van het oog optimaal te houden. Daarnaast corrigeren ze ook nog eens de sterkte die al aanwezig is. Dit betekent dat uw kind overdag dus geen bril of lenzen meer hoeft te dragen. Wilt u meer weten over deze lenzen, kijk dan www.vanwarmerdam.nl/meniconbloom/.

Laten we er samen voor zorgen dat iedereen weer gezond, fit en slimmer uit deze Corona crisis komt.
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

1 week geleden

van Warmerdam Opticiens

Onze deur staat altijd voor u open. Ondanks onze aangepaste openingstijden staan we voor u klaar.
U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 16:00uur. Komt u liever niet langs maar heeft u vragen of wil u bijvoorbeeld lenzen bestellen dan zijn wij ook per mail bereikbaar en telefonisch van 9:30 tot 18:00uur.
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

van Warmerdam Opticiens

En zo worden we even heel duidelijk op de feiten gedrukt. Dat je gezondheid je allergrootste goed is en dat je er niet voorzichtig genoeg mee om kan springen.

Wij, bij van Warmerdam Opticiens, hebben het mooiste beroep van de wereld. We mogen mooie brillen uitzoeken samen met u, uw ogen onderzoeken en brillen maken voor u. Dat doen we graag en met veel enthousiasme, samen met u.

Maar de komende dagen / weken gaan we het even voorzichtig aan doen. We willen u niet kwijt als klant maar willen wel voorzichtig met uw en onze gezondheid omgaan. Daarom gaan we de komende dagen halve dagen open, van 12-4 uur. Telefonisch en via e-mail zijn we natuurlijk wel bereikbaar. Het is in ieder geval deze week, maar misschien en waarschijnlijk ook wel langer.

Alles wat nodig is, helpen wij u graag mee. Maar op een manier die u niet van ons gewend bent, afstandelijk. En als het even kan wachten, dan lijkt ons dat een goed idee.

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Dan zullen we samen met u zien hoe we het aan gaan pakken en op gaan lossen. En als het nodig is, pakken we het nu aan, zoals u het van ons gewend bent. Maar wel voorzichtig.

Bij vragen en /of opmerkingen kunt u ons bereiken op info@vanwarmerdam.nl.

Wij wensen u en de uwen een goede gezondheid toe.
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

van Warmerdam Opticiens

We zijn er klaar voor, komt u maar!!! ... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

van Warmerdam Opticiens

Bij ons zit ‘t embleem er al op! Komt u er morgen ook een op uw jas of kiel laten strijken? Tot morgen!!! ... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook