Heb jij passie voor mode en wil jij deel uitmaken van een enthousiast team professionals? Wil jij werken bij een organisatie waar kwaliteit voorop staat en men werkt met de beste producten? Lees dan snel verder!

 

Verkoopmedewerker/ster

 

De functie:

Als verkoopmedewerker/ster ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt ervoor dat ze van de juiste informatie worden voorzien, geeft advies, maakt nieuwe afspraken en je biedt een goede service aan de klant. Het is dan ook van belang dat je gevoel hebt voor mode en styling. Je helpt klanten tijdens hun bezoek en faciliteert waar nodig. Je ziet het als een uitdaging om de vraag van de klant te vertalen naar het gewenste advies en resultaat. Je hebt een warme persoonlijkheid die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Jouw positieve houding inspireert en je krijgt er energie van om onze gasten op hun wenken te bedienen en met een goed gevoel de winkel uit te laten gaan!

 

Functie eisen:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die voldoet aan de onderstaande voorwaarden:

  • Je beschikt minimaal over mbo werk- en denk niveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke omgeving;
  • Je hebt een sterke commerciële persoonlijkheid;
  • Je bezit over een grote passie voor mode;
  • Uiterlijke verzorging is belangrijk voor je. Je bent representatief;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent klantgericht en resultaatgericht;
  • Je bent positief en energiek;
  • Je bent ook beschikbaar in het weekend en op koopavonden.

 

Over ons:

Van Warmerdam Opticiens staat voor een toonaangevende en een onderscheidende manier van corrigeren. De oogcorrectie wordt specialistisch, individueel en specifiek voor de klant geïnventariseerd en gecompleteerd. Dit kan resulteren in een bril of contactlenzen, maar in advies over laser- of staarbehandeling. In ons streven naar perfectie, monteren wij zélf de brillen die we met de klant hebben uitgekozen. Omdat het altijd beter kan, zijn we continu bezig te zoeken naar de nieuwste modetrends, innovatieve technieken en de beste opleidingen. Want juist die veelzijdigheid zorgt er bij ons altijd weer voor om heel veel zin in ons werk te hebben! Ons team bestaat uit een zevental gepassioneerde medewerkers die iedere dag met passie hun vak uitoefenen.

 

Wat kunnen we je bieden?

Een uitdagende functie in een innovatieve omgeving, waar de gast altijd op de eerste plaats komt. Het betekent dat je onderdeel bent van een informele en professionele bedrijfscultuur en je deel uitmaakt van een enthousiast team waarin ontwikkeling en professionalisering, als ook de Brabantse gemoedelijkheid, centraal staan. We bieden een marktconform salaris en 24 vakantiedagen.

 

Interesse?

Heb je interesse in de functie? Dan nodigen wij je uit te solliciteren. Dit kun je doen door je cv en motivatiebrief te mailen naar Marleen Hamilton via mhamilton@jobment.nl. Voor vragen kun je contact opnemen via 088-0111350. Jobment voert in opdracht van Van Warmerdam Opticiens de werving en selectie uit.