Service & Garantie voor uw bril

Wij feliciteren u met uw nieuwe bril en willen u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Wij hebben u een product mogen leveren van hoogstaande kwaliteit.

Mocht er onverhoopt toch iets zijn wat niet naar volle tevredenheid is, willen wij dit graag van u horen.

Wij willen u adviseren uw bril regelmatig met lauwwarm water te reinigen en op te wrijven met een katoenen doekje of meegeleverd doekje.

Zelfs de meest degelijke bril is niet onbreekbaar. Omvat daarom altijd de rand van het glas dat u schoonmaakt.

  1. De garantieperiode bedraagt 1 jaar. De ingangsdatum staat vermeld voor op deze factuur.
  2. Uw nieuwe bril (montuur en/of glazen) zijn gedurende deze periode volledig gegarandeerd tegen alle fabricage- en montagefouten.
  3. Aanvullend ontvangt u onze service voor glas- en/of montuurbreuk (niet van toepassing op speciale aanbiedingen en acties) 50% reductie in eerste halfjaar en 30% reductie in tweede halfjaar.
  4. Bij vervanging worden zo mogelijk identieke onderdelen gebruikt.
  5. Bij vervanging heeft u recht op een bril of lenzen van maximaal de oorspronkelijke aanschafwaarde. Restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk.
  6. De garantie- en servicebepalingen gelden niet voor schadegevallen die al door een verzekering (bijv. een reis of WA-verzekering) zijn gedekt.
  7. Binnen een halfjaar na aankoop van uw bril ontvangt u 20% reductie op aanschaf van een tweede bril met dezelfde sterkte, met een maximum van 20% van het laagst geprijsde montuur. (niet van toepassing op speciale aanbiedingen en acties).

Service & Garantie voor uw lenzen.

Wij feliciteren u met uw nieuwe set lenzen.

De bedoeling is u en uw lenzen eens per jaar te controleren.

Heeft u eerder problemen, dan bent u natuurlijk van harte welkom om te laten checken.

  1. Als u lenzen in het vervangingssysteem of in het lensservice systeem heeft, zijn deze controles kosteloos. Wilt u wel vooraf een telefoontje hieraan wagen?
  2. Komt u in het vervangingssysteem lenzen of vloeistof tekort, dan kunt u gratis of tegen een gereduceerd bedrag nieuwe lenzen of vloeistof komen halen.
  3. Indien u lid bent van het lensservice systeem, krijgt u korting op een reservelens, reservebril, zonnebril en contactlensvloeistoffen. Wilt u dit a.u.b. vooraf mededelen.

Wij wensen u veel plezier met uw bril of lenzen en

Tot Ziens!

Van Warmerdam Opticiens