Bescherming UV-straling

Zonnig weer betekent veel UV-straling. Uw huid smeert u dan in met een zonnebrandcrème, maar ook uw ogen hebben bescherming nodig. Daarom is het van belang een zonnebril te dragen. Let er bij de aanschaf van een zonnebril op, dat deze voldoende UltraViolet (UV) en InfraRood (IR) absorbeert. Glazen van een slechte kwaliteit beschikken niet over deze eigenschap. Zo’n zonnebril kan u net zo goed niet dragen.

Bij het samenstellen van onze zonnebrillencollectie is de bescherming die de bril biedt het eerste waar we op letten. De zonnebrillen die wij in huis halen zijn dan ook van perfecte kwaliteit, zowel wat betreft de monturen als de glazen. Maar niet alleen goed zien is van belang, er goed uitzien is minstens zo belangrijk.

Daarom zorgen wij ervoor dat we een ruime collectie zonnebrillen in huis hebben.

Collectie zonnebrillen

U hebt keuze uit vele verschillende merken, zoals Ray-Ban, Tom Ford, Chanel, Persol, en Oakley.

Toch bieden wij u niet alleen de mogelijkheid een zonnebril volgens de laatste mode uit te zoeken. Ook heeft u bij ons een ruime keuze in brillen die speciaal geschikt zijn voor verschillende takken van sport en vrijetijdsbesteding. Denkt u aan speciale fiets-, schaats-, golf-, motor- en watersportbrillen.