THOMAS

Gemaakt van lichtgewicht roestvrij staal, de THOMAS is een montuur uit de MYKITA NO1 collectie. Handgemaakt in Berlijn.

Read More

THABANI

Gemaakt van lichtgewicht roestvrij staal, de Thabani is een montuur uit de MYKITA NO1 collectie. Handgemaakt in Berlijn.

Read More

SPECTRE

Gemaakt van nylon – een uitzonderlijk licht en zeer duurzaam materiaal, de SPECTRE is een montuur uit de MYKITA MYLON collectie. Handgemaakt in Berlijn.

Read More

RUBEN

Gemaakt van acetaat, de Ruben is een montuur uit de MYKITA NO2 collectie. Handgemaakt in Berlijn.

Read More

RANA

Gemaakt van nylon – een uitzonderlijk licht en zeer duurzaam materiaal, de Rana is een montuur uit de MYKITA MYLON collectie. Handgemaakt in Berlijn.

Read More

POTI

Gemaakt van nylon – een uitzonderlijk licht en zeer duurzaam materiaal, de Poti is een montuur uit de MYKITA MYLON collectie. Handgemaakt in Berlijn.

Read More

PERCY

Gemaakt van slank acetaat aangevuld met een ultralichte zonnebril clip-on, de Percy is een montuur uit de MYKITA NO2 SUN collectie. Handgemaakt in Berlijn.

Read More

PEACH

Gemaakt van ultralichte roestvast staal, de Peach is een montuur uit de MYKITA NO1 collectie. Handgemaakt in Berlijn.

Read More

OKI

Gemaakt van ultra-light roestvast staal en slank acetaat, de Oki is een montuur uit de MYKITA LITE collectie. Handgemaakt in Berlijn.

Read More
MYLON NUNKI

NUNKI

Gemaakt van nylon – een uitzonderlijk licht en zeer duurzaam materiaal, de Nunki is een montuur uit de MYKITA MYLON collectie. Handgemaakt in Berlijn.

Read More